"Sprankelend, to the point en persoonlijk, Caroline doet de kwartjes vallen!" Anje-Marijcke van Boxtel, Manager Business Development, Schouten & Nelissen Coaching

"Een bekwame coach die op een prettige en authentieke wijze resultaten behaalt. Persoonlijke benadering zonder het doel uit het oog te verliezen. Maatwerk. Kwaliteiten: integer, expert, persoonlijk" Sytzes van der Meer, Consultant

"Ik koos Caroline als mijn coach op basis van een korte tekst waarin zich presenteerde. Ze leek me een mooie combinatie te hebben van gevoeligheid en realisme, pragmatisme en eerlijke spiritualiteit. Dat bleek ook zo te zijn. Ze weet wat ze doet, is eerlijk in haar gevoelens en creatief in oefeningen invlechten waar dat nuttig is. Op cruciale momenten heeft ze gevoeligheid en inzet getoond." (Jan-Willem, projectmanager ICT)

"Het wandelen met haar in de natuur tijdens de sessies heeft mij geholpen om wat meer los te komen uit mijn hoofd. Volgend, aanmoedigend, met veel wijsheid en warmte reageerde Caroline als coach op mij waardoor ik in staat was meer mijn hart (emotie) te gaan voelen en wat ik in wezen werkelijk wil (oprecht zijn). Ik weet nu hoe ik mijn leiderschap wil en kan inzetten, hoe om te gaan met verantwoordelijkheid en het belang van het “niet(s) doen” binnen mijn functie. Ik ben dik tevreden!"(Carine, teamleider non-profitorganisatie)

"Ik heb Caroline nu een aantal keren meegemaakt, zowel als coach en als trainer. Keer op keer weet zij met haar sprankelende uitstraling de mensen in beweging te krijgen. Caroline dringt door tot de kern, middelmatigheid komt niet voor bij haar; professionaliteit en deskundigheid staan altijd voorop. Ze zoekt gericht de samenwerking en het creëren van elkaar, wat samenwerken met Caroline tot een genot maakt." Gabby Staal (afdelingsdirecteur ABN-AMRO, Gecertificeerd Coach, Leadership Development Trainer).

Al tijdens het eerste kennismakingsgesprek was voor mij duidelijk dat 'de klik' met Caroline er was. In 8 gesprekken heeft zij mij op een hele prettige manier doen inzien dat het belangrijk is bij jezelf te blijven, het lukt mij nu beter om zonder schuldgevoel mijn hart te volgen. De gesprekken waren warm en motiverend. Niet onbelangrijk: na afloop van ieder gesprek reed ik met een glimlach op mijn gezicht naar huis. Margot van Brandenburg, Office Manager bij Committo en freelance Verkoopstyliste en Woningfotograaf?

De coachingsgesprekken met Caroline waren een spannende en zeer bijzondere ontdekkingsreis. Het was leuk, soms moeilijk, maar vooral ook heel erg vervullend en zinvol. Ik stond versteld over wat Caroline allemaal kan en weet en wat ze daarmee weet te bereiken. Elke keer weer wist ze nieuwe deuren te openen, waardoor ik weer nieuwe inzichten kreeg. Haar persoonlijke aanpak zorgde voor een diep contact en veel veiligheid, waardoor ik verder kon gaan dan ik ooit eerder had gedurfd en gekund. Ik heb een enorme persoonlijke groei doorgemaakt en dat kan ik iedereen aanraden. Het is eigenlijk moeilijk voorstelbaar hoe veel je kunt veranderen in korte tijd en hoeveel beter je je daardoor kunt voelen! Flora, juriste.

Voor meer referenties en aanbevelingen kijk op
www.linkedin.com/in/carolinevanhoogstraten