Organisaties die maximaal rendement willen halen uit de talenten van medewerkers zetten coaching in om dit doel te bereiken. Van Hoogstraten Coaching is geschikt als je

Een coachingstraject bestaat uit een intake gesprek en vier tot maximaal acht sessies. Ook adviseer ik één of meer afstemmingsgesprekken waarbij de leidinggevende of opdrachtgever aanwezig is. De sessies kunnen op je werk, bij mij of telefonisch plaatsvinden, zoals jij het wilt. Omdat coachen over verandering gaat, stimuleer ik mijn klanten letterlijk in beweging te komen, bijvoorbeeld door samen te gaan wandelen. In de natuur is het veel eenvoudiger om los te komen van alledaagse patronen en in contact te komen met je eigen kracht. De praktijk is prachtig gelegen in een bosrijke omgeving in Berg en Dal bij Nijmegen.

Soms is coaching niet toereikend, bijvoorbeeld als blijkt dat er dieperliggende oorzaken ten grondslag liggen aan de problematiek.

Bent u werkgever en zoekt u een hooggekwalificeerde en ervaren coach voor uw interne coachingspool? Neem dan contact op!

Klik hier als je meer wilt weten over hoe een coachingstraject in zijn werk gaat.