Visie
Gezonde mensen zijn van nature creatief en inventief en in staat om hun eigen antwoorden te vinden. Een vervullend leven begint met stil staan en ontdekken wie je bent . Vanuit te durven zijn wie je bent kun je een leven creëren dat je werkelijk wilt: the art of being. En om dat te realiseren moet je krachtige keuzes maken waarvoor moed en commitment nodig is. Mijn focus ligt op het versterken van talent, ambitie en kracht, zowel in mensen als in hun relaties. Trainen en coachen is mijn passie. Ik geniet ervan om te zien dat mensen of groepen vaardiger worden in het kiezen voor en het creëren van een leven dat vervulling geeft. Ik geloof dat geïnspireerde mensen en goede relaties de basis zijn voor creërende organisaties en voor een vervullend leven in het algemeen.

Karakteristieken
Ik ben krachtig, warm, speels, sensitief en resultaatgericht. Ik heb het lef om de vlam in de pan te laten slaan en erbij te blijven als het zeer doet. Ik combineer het goede uit verschillende methoden (‘eclectisch’ met een mooi woord) en werk op verschillende niveaus: mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch. Ik hou ervan mezelf voortdurend professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen. Kwaliteit, humor en authenticiteit zijn belangrijke waarden voor mij. Dat geldt voor mijn persoonlijke leven, mijn relaties en mijn werk. Hoewel ik geloof in de kracht van intuïtie, zie ik het als een uitdaging steeds een wetenschappelijke basis te vinden voor mijn werk.

Belangrijkste kwalificaties
GZ psycholoog NIP, Gecertificeerd Co active Coach, Gecertificeerd Mindfulness trainer, ORSC Organization and Relationship Systems Coach

Voor een uitgebreid profiel kijk op:
www.linkedin.com/in/carolinevanhoogstraten